top of page

INTERPRETIRAMO SLOVENIJO na MEDNARODNI DAN TURISTIČNIH VODNIKOV 2021 - 21. februarja

21. februar je že 35 let obeleževan kot mednarodni dan turističnih vodnikov.


Letos vas vabimo na brezplačna vodenja po vsej Sloveniji – letos predvsem virtualna.


Seveda se s slovenskimi kraji in prebivalci najprijetneje spoznavamo na vodenjih v živo. V kolikor bo mogoče, bodo nekatera ob upoštevanju vseh priporočil izvedena že ob Mednarodnem dnevu TV, 21. februarja. Prijave zbiramo, sicer je bolj verjetno, da bomo ta vodenja izpeljali kasneje. Vabljeni, da se prijavite tudi na skupinsko vodenje z vodnikom in vas bomo obvestili, ko bo mogoče izpeljati.


Zaradi Corona krize in z njo povezanih omejitev je vodenje skupin v živo zelo nepredvidljivo. Ker pa se druženju z vami vseeno ne želimo odpovedati, bomo izkoristili čim več možnosti, ki jih ponuja sodobna tehnologija: lepote Slovenije vam bomo pokazali v vodenih ogledih preko spleta, ki jih lahko izvedemo kljub omejitvam.


Javljanja bomo izpeljali v okviru slovenskih regij. V vsaki regiji bodo preko video povezave sodelovali trije do pet vodnikov. Vsak vodnik se bo javil do trikrat, čas javljanja bo vsakič cca 5 minut (skupaj do 1 ura na regijo). V tem času boste izvedeli nekaj zanimivosti o nekaterih krajih v regiji.

Lepo je praznovati skupaj. Kliknite tukaj za prijavo na dogodek.

Februar 2021

Comments


Objave v medijih
Arhiv
Sledi nam
  • Facebook Basic Square
bottom of page